Tyngre Classic

Lördag 20 oktober – start kl 09.00

Den sjunde utgåvan av vår ursprungliga tävling, denna gång i ett större sammanhang än tidigare. Fortfarande är en familjär och intim stämning det viktigaste. Likaså en rapp och effektivt genomförd tävling, där show och upplevelse sätts i första rummet.

Tyngre Classic – ungefärliga tider

OBS! Uppskattade cirkatider:
09.00: Women’s Physique + Bodyfitness Masters
10.00: Classic Bodybuilding + Bodybuilding + Par
13.30: Bodyfitness, juniorer och seniorer
15.30: Men’s Physique, juniorer, Masters och seniorer
18.00: Wellness Fitness
19.00: Bikini Fitness, juniorer, Masters och seniorer

OBS! Tävlingen genomförs löpande utan faktiska hålltider, och dessa tidsangivelser är endast beräknade uppskattningar. Det kan med andra ord ske förändringar både framåt och bakåt. Det kan exempelvis bli aktuellt med sammanslagning av klasser, eller att i klasser med färre än 7 anmälda så utgår rond 1. I båda de fallen går tävlingen snabbare än beräknat. Tvärtom sker exempelvis i klasser med fler än 16 anmälda, där det tillkommer en elimineringsrond, vilket adderar tidsåtgången. Därför ska dessa uppskattningar endast ses som en fingervisning och inte som ett absolut facit.

Tyngre Classic omfattar både etablerad världselit och unga aspirerande stjärnor. Just nu har vi 261 st anmälda anmälda. Du ser namnen genom att klicka på Anmälda här intill.

Evenemanget kräver speciell inträdesbiljett.