Classic

Den sjunde utgåvan av vår ursprungliga tävling, denna gång i ett större sammanhang än tidigare. Fortfarande är en familjär och intim stämning det viktigaste. Likaså en rapp och effektivt genomförd tävling, där show och upplevelse sätts i första rummet. Tävlingen omfattar både etablerad världselit och unga aspirerande stjärnor. Kräver speciell inträdesbiljett.

Tango

Än en gång samlar vi Sveriges crossfit-elit i vår populära lagtävling, där en kvinna och en man tillsammans kämpar om både ära, berömmelse och fina prispengar. Tyngre Tango har som ambition att presentera de tuffaste wodsen och på flera sätt utmana de allra bästa atleterna. Tyngre Tango genomförs i samarbete med Reebok. Kräver speciell inträdesbiljett.

Strongman

Halva året har Sveriges starkaste gjort upp om att ta en av finalens 10 platser, och det är här det sker. Kan någon på riktigt utmana suveränen Johannes Årsjö, som den här gången kämpar för att ta sin 10:e raka SSM-titel? Högklassig underhållning och utommänskliga prestationer utlovas! Be there! Kräver speciell inträdesbiljett.

Strongwoman

Häng med och heja fram Sveriges starkaste kvinnor som här visar var skåpet ska stå! Med det serveras vi rakt igenom imponerande prestationer med osannolik styrka. Och tro nu inte att någon av de tävlande lägger fingrar i mellan. Det här är en närmast hänsynslös kamp om guldet. Specifik Strongwoman/Strongman-biljett krävs..

Heaton Open

Äntligen tar e-sporten plats på riktigt. Tillsammans med gamingens allra största affischnamn Emil ”HeatoN” Christensen arrangerar vi HeatoN Open, vilket är en lagtävling i Counter Strike, med 2 personer i varje lag. Tävla du också! Du anmäler dig och ditt lag på plats i Kistamässan (senast kl 09.00, lördag den 20 oktober). Inträdesbiljett till mässan gäller.

Nordic Championships

Se Skandinaviens allra främsta fitnessatleter göra upp om vem som är bäst i Norden! Startfälten innefattar alla de bästa från höstens SM och motsvarande från övriga länder. Deltagande länder är Danmark, Estland, Finland, Island, Norge och Sverige. Kräver speciell inträdesbiljett.

WL Invitational

Tyngdlyftning av yppersta elitklass när Nordens alla bästa tyngdlyftare, däribland EM-mästare och OS-deltagare, bjudits in till Tyngre WL Invitational. Inträdesbiljett till mässan gäller. Tävlingen arrangeras av Fyshuset.

PL Invitational

Styrkelyft av kolossalformat! Vi har bjudit in de bästa i landet – oavsett viktklass – för att låta dessa göra upp i alla tre SL-moment: knäböj, bänkpress och det avslutande marklyftet. Så nära en Best of-tävling man kan komma, med idel russin i kakan. Inträdesbiljett till mässan gäller. Tävlingen arrangeras av Hallsbergs Atletklubb.